Primadonna


Story Primadonna Linkies Stuff
Le Girl

Assalamualaikum. AHLAN WA SAHLAN to this blog. Do follow me :D


Scream!

To Study The Abnormal is The Best Way of Understanding The Normal

Master!rumors


fuhhhhhhhhh.. what a relief bila kuiz calculus dah habis... gembira tahap tera..tapi tak boleh nak bergembira sangat sebab final exam tak tempuh lagi.. relax and cool dulu. perkara yang paling risau bila english x exit..dah 3 sem berturut-turut still tak exit..tak taw nak kata apa. rasa macam loser giler bila satu kelas dengan junior. sampai one of them cakap "kak,tambah se sem lagi la." banyak la ang..banyak lagi benda aku nak buat dik oii..

makcik aku bertolak ke madinah pagi tadi. semoga dia selamat sampai dan dapat menunaikan haji dengan sempurna..semoga dia mendapat haji yang mabrur.. amin~~~~~~

________________________________________________________________________________

nak bagi tahu. kalau kita dengar rumors jangan  terus percaya. selidik dulu kebenaran berita tu. [dah macam iklan kat hot.fm] . ini benar sebab takut berita tu boleh jadi fitnah.
hidup berkawan ni ada pros and cons dia. kekadang kawan bisa tegur kesalahan yang kita lakukan. kekadang kawan juga boleh sokong dan mendorong kita buat kesalahan. yang pastinya pilih la mana yang terbaik. bak kata pepatah arab bersahabat dengan peniaga yang jual minyak wangi, wangi la kita. berkawan dengan pembuat besi, terkenalah percikan apinya.. wallahu'alam.

-Peace No War-
:D


Labels: ,